اولین کاروان کمک های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان امروز به مناطق سیل زده کشور ارسال شد

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۱:۴۷ کد : ۵۱۲۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، اولین کاروان کمک های مردمی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان امروز به مناطق سیل زده کشور ارسال شد.
با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و تنی چند از روسا و مسئولین دانشگاه این استان، اولین محموله کمک‌های دانشگاهیان استان گیلان به مناطق سیل زده ارسال شد.
دکتر ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: با توجه به وارد آمدن خسارات زیادی که به هموطنان عزیز ساکن در شهرها و روستاهای استانهای گلستان، لرستان ، خوزستان بدلیل  بارندگی های شدید اخیر و گرفتار  شدن در سیل های گسترده‌ای کرد و هموطنان‌مان در این استانها با بحران های مختلفی چون کمبود البسه، وسایل بهداشتی ، مواد غذایی و... روبرو شده اند.
وی ادامه داد : با  توجه به هماهنگی های به عمل آمده، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان از هفته اول سال نو همزمان و همگام با سایر واحد های  دانشگاه آزاد اسلامی کشور و بسیج همگانی کلیه امکانات انسانی و تجهیزاتی و تشکیل ستادهای مرکزی و ستادهای مختلف در واحد های دانشگاهی استان گیلان، درجهت تأمین قسمتی از نیازهای فوری سیل زدگان کشور که با اهداء کمک های داوطلبانه نقدی و غیر نقدی همراه بود، در این کار خداپسندانه مشارکت داشتند.
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تاکید کرد: اولین کاروان کمک‌های نوع دوستانه استادان و کارمندان دانشگاه آزاداسلامی استان گیلان شامل مواد غذایی ،وسیله گرمایشی ، لباس ، کفش ، فرش ، کنسرو ، پتو، وسایل بهداشتی و آب معدنی تحویل هلال احمر استان شد تا با هماهنگی این سازمان به سمت استان‌های سیل زده کشور ارسال شود.