کمک بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به سیل زدگان کشور

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۳ کد : ۵۱۱۶ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
کمک بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به سیل زدگان کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در اقدامی خداپسندانه اقدام به جمع آوری کمک های مردمی در سطح شهر رشت کرد.
مجید مشک بید حقیقی مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در ادامه این خبر گفت: در راستای جمع آوری کمک های مردمی توسط اقشار مختلف جهت کمک به سیل زدگان کشور، بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با نصب چادر در سطح شهر رشت در این کار خداپسندانه مشارکت کرد.
وی افزود : پایگاه مقاومت شهدای گمنام بسیج کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با مشارکت مردم همیشه در صحنه گیلان و شهر رشت در این امر خداپسندانه، کمکهای قابل توجهی اعم از نقدی و غیر نقدی را جمع آوری و از طریق دانشگاه به دست مردم حادثه دیده از سیل کشورخواهد رساند .