قابل توجه اعضای محترم هیات علمی : طرح تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۵۰۷۹ اخبار و اطلاعیه های پژوهشی

به اطلاع اعضاء محترم هیات علمی می رساند شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که با عضویت کلیه مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی از جمله مهمترین شبکه های آزمایشگاهی فعال در کشور می باشد، به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به ارائه طرح تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی نموده است. این طرح مختص اعضاء هیات علمی دانشگاه های سراسر کشور می باشد و مهلت ثبت نام در آن حداکثر تا پایان اسفند سال جاری اعلام گردیده است. از اینرو در صورتی که به منظور انجام پژوهش های خود در سال آتی نیاز به دریافت خدمات از آزمایشگاه های زیرمجموعه این شبکه دارید می توانید با ثبت نام در این طرح تخفیف تا پایان اسفند ۹۷ امکان بهره مندی از این خدمات را با تخفیف پیدا نمائید.

آدرس وب سایت شبکه آزمایشگاهی جهت ثبت نام متقاضیان : labsnet.ir