در ادامه راهیان نور: اعزام ۲۴۰ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به جنوب کشور

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۴ کد : ۵۰۷۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، ۲۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به راهیان نور اعزام شدند.

دکتر ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حاشیه مراسم بدرقه این دانشجویان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ، گفت: حضور دانشجویان در مناطق جنگی و سفرهای راهیان نور موجب خواهد شد تا با یادآوری جانفشانی های جوانان این مرز و بوم دوران دفاع مقدس، جوانان جایگاه خویش را بهتر بشناسند و در سنگر های علمی و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی قوی تر عمل کنند.
وی با تشریح تأثیر سفرهای معنوی راهیان نور بر روی نسل جوان تأکید کرد:  پیوند نسلهای دوم، سوم و چهارم انقلاب اسلامی با نسل اولی ها از جمله مهمترین آثار و برکات راهیان نور است و این سفرها موجب می گردد تا عرفان، معنویت و عبودیت یک رزمنده، در جوانان  تاثیرپذیر باشد و بنیه های فرهنگی و معنوی آنان تقویت گردد.
همچنین حامد نجاتی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گفت: تعداد ۲۴۰ نفر از دانشجویان به تفکیک ۱۲۰ دانشجوی خواهر و ۱۲۰ دانشجوی برادر در سفر راهیان نور سال ۹۷ ثبت نام کردند.
وی ادامه داد : در این سفر چهار روزه دانشجویان از مناطق شلمچه ، پادگان دژ ، دوکوهه ، معراج الشهدا، فکه د دیگر مناطق پیش بینی شده بازدید خواهند کرد.
نجاتی با بیان اینکه یک سوم ثبت نامی ها سفر اولی هستند، تصریح کرد: از تعداد دانشجویان متقاضی حضور در مناطق عملیاتی تعداد ۸۴ نفر از دانشجویان ورودی ۹۷ بودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تعداد ۲۴۰ نفر از دانشجویان در قالب ۸ دستگاه اتوبوس به مناطق جنوب اعزام شدند.