جلسه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با عناوین « سلامت قلب معنوی » و « سلامت قلب و عروق » در سالن جلسات دانشگاه - ۲۱ اسفند ۹۷

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۲ کد : ۵۰۷۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
جلسه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با عناوین « سلامت قلب معنوی » و  « سلامت قلب و عروق » در سالن جلسات دانشگاه - ۲۱ اسفند ۹۷

حجت الاسلام صفوی: داشتن سلامت معنوی، حرکت در مسیر استعداد روحی است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،  جلسه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با عناوین « سلامت معنوی قلب » و  « سلامت قلب و عروق » با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی واحد رشت در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین صفوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تشکراز میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، با برشمردن شرایط داشتن سلامت معنوی در مؤمنان، گفت: داشتن سلامت معنوی، حرکت در مسیر استعداد روحی است و اگر این حرکتی که در مسیرشکوفایی روحی نباشدو یا متوقف شود ، سلامت مؤمن در خطر می افتد و آسیب می بیند.
وی تصریح کرد: یکی از صفات انسان نیازمندی اوست و اگر در وی نیاز احساس نشود طغیان می کند چرا که  اگر در  سلامت جسم  تقوی قلب نباشد، انسان را به طغیان می کشاند.
حجت الاسلام صفوی تأکید کرد: انسان پر از نقص های مختلف است  و دائم در حال فرار از این نقص ها و حرکت به سوی مجموعه کمالات یا به عبارت دیگر حرکت به سوی خدا است چرا که هدف از سلامت معنوی، رسیدن به سرمنزل مقصود است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خاطر نشان کرد: سلامت معنوی یک منشور سه بعدی است که اندیشه سالم، افکار و عواطف سالم و رفتار های مبتنی بر افکار ها و اندیشه های سالم است که اگر رعایت شود از نگاه قرآن یک انسان سالم است.
همچنین در ادامه دکتر رامین شعبانی یکی از مدرسین این دوره به بیان تغییر در سبک زندگی و عوارض ناشی از بی تحرکی ، رژیم غذایی نا مناسب و استرس های اجتماعی ،  زمینه های گوناگون اختلالات قلبی و راههای مقابله با آن به خصوص با رعایت رژیم عذایی مناسب و فعالیت های ورزشی را مورد بررسی قرار داد.
دکتر شهرام غلامرضایی دبیر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان با تشکر از حضور اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه با برشمردن برنامه های آتی دفتر هم اندیشی نهاد استان گیلان، برگزاری برنامه های مختلف در دفتر هم اندیشی را نیاز سنجی براساس زمینه های تخصصی مورد نیاز اعلام کرد.
لازم به ذکر است این جلسه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و با حضور۵۰ نفر از اعضای هیأت دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مدت یک روز به میزبانی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  در سالن جلسات این واحد دانشگاهی  برگزار شد.