برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات شفاهی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۴ کد : ۵۰۶۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

به همت کانون قرآن و عترت واحد رشت: مرحله مقدماتی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، مرحله مقدماتی مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی باحضور  ۸۵ شرکت کننده برگزار شد.
دکترتیمور آمار معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اعلام این خبر گفت: مرحله مقدماتی مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به همت کانون قرآن و عترت واحد رشت برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات ۸۵ نفر شرکت کننده داشت که از این تعداد ۵۳ نفر شرکت کننده خواهر و ۳۲ شرکت کننده در بخش برادران با هم به رقابت پرداختند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت خاطر نشان کرد: قاریان حاضر دراین مسابقات در رشته های حفظ ۵ ، ۱۰ ، ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم و رشته های تواشیح ، اذان ، تحقیق و ترتیل با هم رقابت کردند.
دکتر آمار تأکید کرد: دو نفر از شرکت کنندگانی که در هر رشته بتوانند۷۰ درصد از امتیاز را کسب کنند  به مرحله ی استانی و یک نفر به مرحله ی کشوری راه خواهد یافت.