بیانیه تشکل های اسلامی - سیاسی دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان در خصوص انتصاب حجت الاسلام رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه کشور

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۲ کد : ۵۰۶۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
بیانیه تشکل های اسلامی - سیاسی دانشگاههای آزاد اسلامی  استان گیلان در خصوص انتصاب حجت الاسلام رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه کشور

همه باید احساس کنند که با مراجعه به قوه قضاییه به حق‌شان می رسند. (از بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در سال۱۳۸۷)

انتصاب حجه‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی به ریاست قوه‌ قضائیه ، بی شک موجب تحول در قوه‌ی قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی است که زیبنده‌ی گام دوم انقلاب است .
این انتصاب شایسته، بی تردید موجب ارتقای بیش از پیش نگاه عدالت خواهانه ملت و پاسخگویی به مطالبات مردمی در راستای نهادینه کردن عدالت در ارکان جامعه خواهد شد.
ملتی که سالهاست منتظر مدیرانی با تدبیر جهت اجرای عملی "عدالت سرزمینی" در امتداد "عدالت اجتماعی" ، مجازات "زمینه سازان بی تدبیر و بی کفایت" فساد در جامعه در امتداد برخورد با "مفسدین" و برخورد با زمینه سازان اشرافیگری خصوصا در میان مسئولین نظام در امتداد برخورد با تفکر سرمایه سالاری برای ایجاد"دولت و ملت اسلامی" هستند.

امروز ایران سربلند برای مقابله مؤثر با جنگ اقتصادی بیش از هر زمان دیگر نیازمند بهره گیری از سرمایه و سرمایه گذاران دلسوز داخلی است و این مهم تنها با فراهم شدن امنیت قضائی و پشتیبانی مستمر از فعالیت‌های سالم اقتصادی محقق خواهد شد.
دوام توفیق، عزت و سربلندی ایشان را در این سنگر مهم و حساس، تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) و تبعیت از نائب بر حقش مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) را از درگاه خداوند خواستاریم.

تشکلهای اسلامی - سیاسی دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان