در حماسه ای دیگر: حضور همه جانبه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۵ کد : ۴۹۹۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار روابط عمومی
در حماسه ای دیگر:  حضور همه جانبه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همگام و همدوش با دیگر ملت مسلمان ایران اسلامی در حضوری پرشکوه ، در راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن شرکت کردند.
دکتر ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حاشیه برگزاری این مراسم در میدان شهدای ذهاب رشت در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با توجه به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب با تشریح مؤلفه‌ها و ضرورت‌های حفظ و دوام انقلاب اسلامی و دستآوردهای آن، گفت: جایگاه انقلاب اسلامی را باید با جایگاه حکومت اسلام در سطح دنیا همتراز دانست.
وی افزود: حکومت اسلامی مؤلفه های زیادی دارد که برخی از این مؤلفه ها در حال شدت گرفتن در سطح ملی و بین المللی هستند و در شرایط فعلی، ایران اسلامی توانسته است با مؤلفه هایی که به مرحله ظهور رسانده است، جایگاه حکومت اسلامی و الگو شدن آن را برای آزادگان و مستضعفان جهان ترسیم کند، به همین علت این ضرورت بیشتر به چشم می خورد که در چهل سالگی انقلاب این تقویت را داشته باشیم.
دکتر چیرانی ، دستآوردهای انقلاب اسلامی را در چهل سالگی آن دو گروه دانست و خاطرنشان کرد:  دستأوردهای انقلاب اسلامی به دو گروه تقسیم می شود ، یکی دستآوردهای کمی که از طریق رسانه های عمومی مطرح شده و دستآورد هایی که می توان به ابعاد و شکل های مختلف در زمینه بهداشت، توزیع درآمد ، عدالت اجتماعی و نظایر آن مقایسه کنیم .
دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ادامه داد: دستآورد های کیفی مربوط به مباحثی خواهد شد که جهت انقلاب آن را ترسیم کرده است اصلا در گذشته جهت حرکت فرق می کرد تا بتوانیم مقایسه ای به این شکل را داشته باشیم . بهمین ترتیب باید بیشتر به بخش کیفی توجه کنیم که ایران اسلامی توانسته است برای دنیا ترسیم کند .
دکتر چیرانی تأکید کرد: این ابعاد کیفی لحظه به لحظه باید توسط دانشگاه و دانشگاهیان  بیشتر توضیح داده شود تا آثار کمی آن در قالب بحث کیفی مطرح شود به این ترتیب جوانان و نسل جوان ما بهتر می توانند جایگاه فعلی ما را درک کنند.