مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر استان گیلان با حضور استاندار محترم استان گیلان در سالن الغدیر استانداری گیلان - ۲۹ آذر ۹۷

استاندار گیلان توجه به کیفیت پژوهش و نیازمندی های جامعه هدف تحقیق را یک ضرورت خواند و گفت: « باید اثربخشی موضوعات و دستاوردهای حاصل از پژوهش در بخش دولتی و خصوصی سنجیده شود.»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مراسم تجلیل از نفرات برگزیده هفته پژوهش و فناوری استان گیلان با حضور دکتر مصطفی سالاری، دکتر نصرت الله ضرغامی، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، چندتن از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزشی استان گیلان در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار شد.
در این مراسم استاندار گیلان با اشاره به اهمیت پژوهش در توسعه و تعالی کشور اظهار داشت:« نتیجه پژوهش باید در جامعه اثرگذار و همراه با کارآمدی باشد.»
دکتر سالاری خاطر نشان کرد: « تأثیر و کارکرد پژوهش در بخش خصوصی کاملا روشن است و می تواند رونق فضای کسب و کار،افزایش تولید،توسعه صادرات و توانمندسازی در اجرای فعالیت های اقتصادی را به همراه داشته باشد.»
این مقام مسئول با اشاره به مطلوب نبودن استفاده از پژوهش در بخش های دولتی ،بر لزوم پژوهش های مرتبط با حوزه علوم انسانی و توجه به موضوع های کاربردی متناسب با ظرفیت ها و زیرساخت های استان تاکید کرد.
استاندار گیلان توجه به کیفیت پژوهش و نیازمندی های جامعه هدف تحقیق را یک ضرورت خواند و گفت: «  باید اثربخشی موضوعات و دستاوردهای حاصل از پژوهش در بخش دولتی و خصوصی سنجیده شود.»
سالاری از پژوهشگران خواست تا در نگارش پژوهش از آرمانگرایی و نگاه بدبینانه خودداری و آسیب شناسی با هدف بهبود کارکردها را به عنوان عاملی اصلی و مهم دنبال کنند.»
همچنین در این مراسم دکتر نصرت الله ضرغامی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ،لازمه بهره وری را بهره گیری از دانش نوین و نگاه جامع خواند و گفت: « لازمه موفقیت در این امر تدوین سیاست و نظارت بر حسن اجرای سیاست ها تا رسیدن به خودکفایی است.»
وی اثربخشی پژوهش در حوزه علم،اقتصاد و مسایل اجتماعی را در گرو توسعه مطالعات اجرایی دانست و افزود: « باید مردمی سازی و افزایش درک عمومی نسبت به دانش در کشور تعالی پیدا کند.»
در ادامه این همایش از۶ نفر از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در بخش های مختلف به عنوان  نفرات برگزیده هفته پژوهش و فناوری تقدیر شد.
دکتر علیرضا صیداوی عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، دکتر محمد نیک پسند عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، دکتر حسین خارا عضو هیات علمی گروه شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ، دکتر راهب غلامی عضو هیات علمی گروه مکانیک  دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، دکتر محسن روشن عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و اسماعیل حقگو دانشجوی دکتری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در رشته مکانیک با گرایش طراحی کاربردی.