بیانیه تشکل های سیاسی - اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در خصوص گرامیداشت روز ۱۳ آبان

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۹ کد : ۴۶۲۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه های دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

در تاریخ هر کشوری روزهایی ست که یادآوری آنها می تواند چراغ راه حرکت پرفراز و نشیب یک ملت باشد . بی شک ۱۳ آبان برای ملت ایران ، چنین روزی است .
روزی که سه رخداد مهم با اثرات بیادماندنی در ابعاد داخلی ، منطقه ای و بین المللی برجای گذاشت و بدون شک با سرنوشت ملت ایران در آینده نیز گره خواهد خورد .
۱۳ آبان هر سال به ملت مان یادآوری می کند که چگونه کشوری مانند ایالات متحده آمریکا با تکیه بر راهبرد دائمی "
هژمونی در سیاست خارجی " تبدیل به واژه "استکبار" می شود و چگونه "استکبارستیزی" راه بی بازگشت ملتی استقلال طلب و سربلند در طول تاریخ باقی خواهد ماند .
امروز با گذشت نزدیک به ۴۰ سال از ۱۳ آبان ۱۳۵۸ ، یادآوری تسخیر لانه جاسوسی ایالات متحده آمریکا در تهران می تواند حاوی سه درس بزرگ و آموزنده باشد:

۱) هرگاه دولتمردان وجه "استکباری" ایالات متحده آمریکا را فراموش کردند ، و به قول رهبر عظیم الشان انقلاب دستکش مخملی مانع دیدن پنجه فولادی ایالات متحده آمریکا شد ، ملت انقلابی ایران درست و بموقع بجای آنها عکس العملی در شان ملتی سربلند از خود نشان می دهند لذا برخورد با ایالات متحده آمریکا ، آنجا که استقلال کشور را نفی می کند ، هیچگاه نباید از ذهن دولتمردان در هیچ زمانی خارج گردد.

۲)پیشبرد اهداف ایالات متحده  در ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی تا امروز بدون حمایت عملیاتی "شبکه همکار غرب در ایران " میسر نبوده و نخواهد بود . ملت انقلابی ایران حق خود می داند در زمان مناسب با این شبکه شناخته شده که پیاده نظام ایالات متحده امریکا می باشند ، برخورد نماید.چنان که در طی چهل سال گذشته  در پیچ های سرنوشت ساز انقلاب به این عمل مبادرت ورزیده اند.
۳)مذاکرات پس از اشغال لانه جاسوسی و پرونده هسته ای ایران در سالهای اخیر ، بدرستی ثابت نمود که اصل مذاکره از دیدگاه ایالات متحده آمریکا بخشی از برنامه مهار جمهوری اسلامی ایران بوده است . این مذاکرات خصوصا در زمان برتری راهبردی ایران در مراحل مختلف با همکاری شبکه همکار غرب در ایران با ایجاد موج ناامیدی و احساس سرخوردگی در کشور انجام گرفته است .
این موضوع یکبار دیگر از اواخر سال گذشته که ایران توانست برتری خود را درسه فضای آبی راهبردی خلیج فارس ، دریای سرخ و دریای مدیترانه به اثبات برساند ، در حال ایجاد در کشور است .
آیا شبکه همکار غرب در ایران با همکاری ایالات متحده در ایجاد و گسترش موج تحریم ها علیه ملت ایران در حال ایجاد زمینه های لازم  برای شروع مذاکراتی جدید در جهت واگذاری امتیازات راهبردی منطقه ای ست ؟
حضور پرشور ملت  ایران در راهپیمایی امسال ۱۳ آبان ، قطعا نشان خواهد داد باز هم ملت ایران برنده بزرگ بازی ایالات متحده آمریکا در سالهای اخیر خواهد بود و سرنوشت یک ملت قطعا مهمتر از مشکلات گذرای یک مبارزه تاریخی ست.

تشکلهای سیاسی - اسلامی دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان