در ارزیابی ششمین دوره نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی: کسب رتبه برتر (+A) چهار عنوان مجله علمی- پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۲ کد : ۴۵۹۷ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، چهار عنوان مجله علمی - پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت موفق به کسب رتبه برتر (+A) در ششمین دوره ارزیابی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی شد.
دکتر سید مظفر میربرگ کار معاون پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در حاشیه برگزاری شورای پژوهشی این واحد دانشگاهی با گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: « چهار نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در ارزیابی شهریور ۱۳۹۷ نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب رتبه
+A شده اند.». وی ادامه داد: « نشریه های:

International Journal of Agricultural Management and Development ,  Iranian  Journal of Applied Animal Science ، Journal of Ornamental Plants  و مطالعات برنامه ریزی سکونت گاه های انسانی توانستند در ارزیابی دفتر کمیسیون نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی براساس معیارهایی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاه های اطلاعات علمی و دارا بودن سایت و نرم افزار استاندارد، رتبه +A را کسب کنند.»
معاون پژوهشی واحد رشت افزود: « همچنین مجله
Iranian Journal of Optimization نیز در این ارزیابی حائز رتبه A شد.»
میربرگ کار تصریح کرد:« این دستاوردها نتیجه تلاش سردبیران، مدیران مسئول، مدیران داخلی، اعضای هیأت تحریریه و کارشناس این نشریات است که جا دارد جهت کسب این موفقیت ازدست اندرکاران نشریات یادشده تقدیر کرد.»