تمدید مهلت درخواست پژوهانه (گرنت) سال ۱۳۹۷ اعضای هیات علمی

به اطلاع اعضای هیات علمی واحد می رساند به دلیل درخواست برخی از اعضای محترم هیات علمی، مهلت ارسال درخواست های پژوهانه(گرنت) سال ۹۷ تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۹۷/۷/۲۵ تمدید شد. لازم است اعضای هیات علمی درخواست های خود را از طریق دانشکده به معاونت پژوهش و فناوری ارسال نمایند.

بسمه تعالی

روسای محترم دانشکده ­های مدیریت و حسابداری، علوم انسانی، علوم پایه، پرستاری و مامایی، کشاورزی و مجتمع فنی و مهندسی

سلام علیکم،

با احترام، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در نظر دارد بخشنامه پژوهانه یا گرنت (موضوع بخشنامه شماره 27263/70 مورخ 14/4/95) را برای سال 1397 اجرایی کند. اعضای هیات علمی تمام وقتی که متقاضی استفاده از اعتبار پژوهشی پژوهانه سال 1397 هستند، لازم است ضمن مطالعه دقیق بخشنامه مذکور که به پیوست این نامه ارسال می­گردد (و در سایت دانشگاه نیز به همراه فرم قرار داده شده است) فرم پیوست را به دقت تکمیل، و همراه مستندات تا پایان وقت اداری روز شنبه 24/6/97 از طریق ریاست دانشکده ذیربط به معاونت پژوهش و فناوری واحد تحویل دهند تا نسبت به امتیازبندی متقاضیان و ارسال مستندات به دبیرخانه هیات امنای استان و سپس سازمان مرکزی اقدام گردد. رعایت نکات زیر الزامی است:

1- کلیه فعالیتهای مندرج در جداول باید از تاریخ 1 فروردین 1394 تا 29 اسفند 1396 (و یا از ابتدای سال 2015 تا انتهای سال 2017 میلادی) باشد.

2- اعضای هیات علمی که موفق به اخذ پژوهانه سال 1396 شده­اند، فقط فعالیتهای اتمام یافته و منتشر شده در حدفاصل 1 فروردین 1396 تا 29 اسفند 1396 (و یا از ابتدای سال 2017 تا انتهای سال 2017 میلادی) را در جداول ارائه نمایند. همچنین اعضای هیات علمی که موفق به اخذ پژوهانه سال 1394 شده­اند، فقط فعالیتهای اتمام یافته و منتشر شده در حدفاصل 1 فروردین 1395 تا 29 اسفند 1396 (و یا از ابتدای سال 2016 تا انتهای سال 2017 میلادی) را در جداول ارائه نمایند. درصورتی که مجموع امتیاز این همکاران بیش از بیست امتیاز شود، مشمول دریافت پژوهانه سال 1397 هم خواهند شد.

3- فقط فعالیتهای اتمام یافته و منتشر شده در حدفاصل تاریخ‌های فوق ذکر گردد. از آوردن کارهای در دست انجام، تسویه نشده، دارای پذیرش قطعی و نظایر آن خودداری گردد.

4- در صورت نیاز، تعداد ردیفهای هر جدول افزایش یابد.

5- فقط پرینت فرم تکمیل شده، پرینت صفحه اول کلیه مستندات، و پرینت مستندی از رتبه هر مجله الزامی است. لیکن ارائه CD حاوی فایل کامل فرم و نیز فایل کامل هر یک از مستندات برای همه فعالیت­ها الزامی است.

6- کلیه مستندات باید در CD فقط به فرمت پی دی اف (PDF) با ذکر شماره جدول و شماره ردیف ارائه شوند. در داخل CD، برای هر جدول، یک پوشه وجود داشته باشد که نام پوشه همان شماره جدول باشد. مستندات به ترتیب ارائه شده در جداول، مرتب شده و شماره­گذاری شوند؛ به­طوری­که شماره هر فایل معادل شماره ردیف آن در جدول مربوطه باشد. مستندات مربوط به رتبه مجلات علمی- پژوهشی وزارتین، ISI، Scopus و Pubmed در سایت دانشگاه قرار دارد که باید از صفحه مربوطه عکس گرفته شده و در داخل همان پوشه قرار داده شود. نام این نوع فایل­ها، نام همان مجله باشد. برای ذکر JCR از فایل JCR 2017 استفاده شود که مستندات مربوط به JCR 2017  هم در سایت دانشگاه قرار دارد که باید از صفحه مربوطه عکس گرفته شده و در داخل همان پوشه قرار داده شود. نام این نوع فایل­ها، نام همان مجله به همراه عبارت JCR2017 باشد (مثال: JCR2017-Analytical Chemistry).

7- از آوردن مقالات منتشر شده در مجلات لیست سیاه و جعلی خودداری شود.

8- در صورتی که مقاله به صورت short communication، Letter، Technical note، Rapid Publication، Case report، Editorial Material، Discussion، و Comment منتشر شده است، حتما در ستون نام مجله، به همراه نام مجله، نوع انتشار هم ذکر شود.

9- از آوردن مقالاتی که به صورت­های سخن سردبیر، گزارش، گفتگو و تحلیل پیشگفتار، و نظایر آن منتشر شده است، خودداری شود.

10- از آوردن  نقد کتاب که به صورت کتاب یا مقاله منتشر شده است، خودداری شود. از آورن کتاب‌های تست، کمک درسی، زندگینامه، گزارش سفر، خاطره، فرهنگ لغات بدون توضیح کلمات، گردآوری، مجموعه مقالات، زیرنظر، کتاب‌های تجدید چاپ شده بدون تجدیدنظر، کتاب‌های غیرعلمی و نظایر آن خودداری شود.

11- از آوردن  مقالاتی که در ماه‌نا‌مه‌های فاقد رتبه علمی وزارتین، یا روزنامه‌ها و نشریات روابط عمومی سازمان‌ها منتشر شده است، خودداری شود.

12- فقط فعالیت­هایی ذکر شود که به صورت صحیح به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت انجام شده است.

13- فقط فعالیت­های خواسته شده در بخشنامه شماره 27263/70 مورخ 14/4/95 و جداول مندرج در فرم ذکر شوند. از آوردن فعالیت­های دیگر خودداری شود.

14- جداول به صورت تایپ شده و با دقت و بدون غلط تایپی تکمیل شده و نحوه تکمیل جداول دقیقاً طبق مفاد بخشنامه صورت پذیرد و هرگونه توضیحات لازم در ستون ملاحظات ذکر گردد.

15- ستون­های امتیاز خالی بماند.

دکتر سیدمظفر میربرگ­کار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت