پیام ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۴۴۱ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
تقارن هفته دفاع مقدس و ماه محرم ، ماه خون و قیام را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان عزیز وبویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امید است این تقارن و هم زمانی خجسته، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفائی و بالندگی کشورعزیزمان باشد.
پیام ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

با فرا رسیدن ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان در ماه محرم و درفضایی مملو از عشق حسینی (ع) معطّر می شوند.

مقدم شما ره پویان علم و دانش را خیر مقدم عرض می نمائیم و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  به داشتن همچون شما علم پژوهان نخبه، به خود می بالد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی در شمال کشور و خصوصا استان گیلان بمنزله  نگینی پر از اندیشه و خردورزی در خطه شمال کشور با برند بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اسلام ، نیازمند به عزمی جزم برای یافتن نقش مهم و اساسی خود در اعتلای فضای علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه می باشد .

امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو، دانشجویان عزیز با استفاده از فضای فرهنگی دانشگاه و تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ، همراه با استادان، مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه در محیطی پر نشاط به فعالیت علمی پرداخته و حضور حقیقی و تأثیر گذار خود را در عرصه های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند.

بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه بزرگ  دانشگاهی با پسوند اسلامی بوده و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه جامعه ساز می بایست روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود و لازمه این مهّم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور می باشد.از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر ابراهیم چیرانی

دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی