همکاری‌ مشترک دانشگاه آزاد اسلامی آستانه و رشت در فرآوری و بسته‌بندی بادام زمینی

۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۳۳۲ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه از راه‌اندازی مرکز تحقیقات بادام زمینی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

محمدنقی صفرزاده ویشکائی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «به همت متخصصان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، بزودی مرکز تحقیقات بادام زمینی پس از کسب مجوزهای لازم در دانشگاه آزاد اسلامی آستانه اشرفیه که به عنوان قطب تولید محصول کشاورزی بادام زمینی در کشور مطرح است، راه‌اندازی می‌شود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه ادامه داد:‌ «قرار است با توجه به آزمایشگاه مجهز دانشگاه آزاد اسلامی رشت بر روی فرآوری و بسته‌بندی بادام زمینی، همکاری‌های مشترکی با این واحد دانشگاهی صورت گیرد.»

صفرزاده بیان کرد:‌ «اکنون دو شرکت دانش‌بنیان در تولید بذر لوبیای محلی گیلان و تولید بذر بادام زمینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه فعالیت دارند که به درآمدزایی این دانشگاه کمک می‌کنند. با فعالیت این دو شرکت، همکاری ملی با جهاد کشاوری و همکاری بین‌المللی با شرکت‌های خارجی در زمینه گیاهان مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری صورت خواهد گرفت.»

این مسئول با بیان اینکه واحد دانشگاهی آستانه اشرفیه ۷۵۰ دانشجو و ۲۰ عضو هیأت علمی دارد، افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی آستانه اشرفیه با توجه به داشتن بیش از ۲۰  رشته، متأسفانه رشته‌ای در زمینه کشاورزی ندارد و به دلیل وجود این رشته در دانشگاه آزاد رشت برای بسته‌بندی و فرآوری بادام زمینی با آنها به توافق رسیده‌ایم.»