ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

۱۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۰ کد : ۴۲۹۱ اطلاعیه های دانشگاه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه: ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال اول سال تحصیلی98-97 تا 30 تیر ماه خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ثبت‌نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال اول تا تاریخ 30 تیرماه تمدید شده است، گفت: متقاضیان می توانند برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

وی با بیان اینکه تنها به درخواست هایی که از طریق سامانه منادا ارسال شود، رسیدگی می شود، گفت: دانشجویان پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و از طریق سامانه منادا به نشانیwww.monada.iau.irنتیجه درخواست خود را پیگیری کنند.