همزمان با سراسر کشور: آزمون EPT با ۲۰۵ داوطلب در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد

۰۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۷ کد : ۴۲۵۸ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، آزمون EPT به طور همزمان در نه شهر کشور برگزار شد.
دکتر محمدرضا آزاده دل معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و نماینده تام الاختیار برگزاری آزمون در استان گیلان ،گفت: « آزمون EPT در روز جمعه اول تیر ماه ۹۷ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، کرج، اردبیل و رشت برگزار شد.»
وی ادامه داد: « در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نیز مانند سایر حوزه ها در سراسر کشور آزمون برگزار شد که تعداد ۲۰۵ داوطلب به تفکیک ۱۳۸ داوطلب مرد و ۶۸ داوطلب زن در این آزمون شرکت کردند.»
آزاده دل تصریح کرد: « آزمون از ساعت ۹ صبح همزمان با سراسر کشور در حوزه واحد رشت برگزار شد که داوطلبان در مدت ۱۴۰ دقیقه به سوالات پاسخ گفتند.»
نماینده تام الاختیار برگزاری این آزمون در استان گیلان خاطر نشان کرد: « پس از برگزاری آزمون، کلید سوالات از طریق سامانه به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.»