آغاز ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان شاهد و ایثارگر

۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۲۳۷ اطلاعیه های دانشگاه
دانشجویان شاهد و ایثارگر از  ( ۲۰ خرداد) می توانند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی  ۹۸-۹۷ اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه از امروز تا ۱۵ تیر۹۷ فرصت دارند برای ثبت درخواست انتقال یا میهمانی خود در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به سامانه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانیwww.monada.iau.ir مراجعه و پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و از طریق همان سامانه نیز نتیجه درخواست خود را پیگیری کنند.

لازم به ذکر است، دستورالعمل نقل و انتقال و تغییر رشته/گرایش دانشجویان شاهد و ایثارگر از طریق سایت اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.esargaran.iau.ir قابل مشاهده است