قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی:اطلاعیه مهم در خصوص برگزاری کلاس های آمادگی زبان EPT

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۱۹۹ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

«اعلام نتایج آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی خرداد ماه ۹۷»

پیرو مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه مورخ ۹۷/۱/۲۱ و به منظور بهبود سطح زبان انگلیسی دانشجویان دوره دکتری تخصصی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان EPT نموده است، که شرط ورود به این کلاس‌ها شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی و کسب حداقل نمره ۲۰۰ از  ۱۰۰۰می‌باشد.

با توجه به نمره کسب شده متقاضیان به سه سطح توانمندی دسته بندی می‌شوند. داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین ۲۰۰ تا ۳۹۰ شده می بایست در کلاسهای سطح یک ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بین ۴۰۰ تا ۵۹۰ شده می بایست در کلاسهای سطح دو ثبت نام کنند و داوطلبانی که نمره آزمون تعیین سطح آنها بالاتر از ۶۰۰ شده می بایست در کلاسهای سطح سه ثبت نام کنند . کلاس‌های مذکور در هر ترم به مدت یک ماه و نیم و ۹ ساعت در هفته خواهد بود که جزئیات و روز‌های برگزاری کلاس‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

نتایج آزمون تعیین سطح در سایت www.azmoon.net  اعلام شده است .

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی