بازدید جناب آقای دکتر رسول خدابخش ریاست محترم هیات عالی نظارت در منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی کشور ( گیلان، مازندران و گلستان ) و هیات همراه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۴۱۰۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
جناب آقای دکتر رسول خدابخش و هیات همراه ضمن نشست با هیات رئیسه واحد رشت از این واحد دانشگاهی بازدید کردند.

رئیس هیات عالی نظارت در منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی کشور: استان گیلان توانمند در تولید فکر و علم پیشتاز است
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ، رئیس هیات عالی نظارت در منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی کشور( گیلان، گلستان و مازندران) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بازدید کرد.
دکتر رسول خدابخش رئیس هیات عالی نظارت در منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی کشور در نشست با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت بزرگ منجی عالم بشریت ، حضرت مهدی (عج) و روز معلم، گفت: « هیات عالی نظارت در دانشگاه آزاد اسلامی شروع به کار کرد تا ضمن نظارت بر اجرای دقیق بخشنامه ها و آئین نامه ها در واحد های دانشگاهی، به عنوان بازویی در کنار مسئولین دانشگاه در جهت ارائه راهکارهای مناسب در برون رفت از مشکلات موجود و ارائه راهکارها برای ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خدمت کند.»

وی تصریح کرد: « دانشگاه آزاد اسلامی کشور که مولود انقلاب اسلامی است با کمک یک میلیونی حضرت امام (ره) در کشور با هدف آموزش فرزندان این مرز و بوم و خدمت به آموزش عالی جمهوری اسلامی تاسیس شد و الان افتخار آن را دارد که تعداد بیشماری از مدیران و فرهیختگان ایران اسلامی، از فارغ التحصیلان این مرکز علمی است.»
دکتر خدابخش تاکید کرد: « ما باید تلاش کنیم تا باعث ارتقای هر چه بیشتر کیفیت در زمینه های مختلف فرهنگی، پژوهشی و آموزشی شویم و این بجز با همدلی و یکسویی  و استفاده از توان علمی و تجربه نخبگان این منطقه امکان پذیر نخواهد بود لذا باید میراث گذشتگان را که به عنوان امانتی گرانبها در دستان ماست ، حفظ کنیم و در جهت حفاظت از آن کوشا باشیم.»
 رئیس هیات عالی نظارت در منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی کشور با تبریک مجدد روز معلم، ادامه داد: « دانشگاه به عنوان بزرگترین و بهترین محل خدمت در جامعه اسلامی محسوب می شود و باید با جان و دل در خدمت به نسل جوان تلاش کنیم.»
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: « استان گیلان با سابقه بسیار تاریخی و درخشان فرهنگی به عنوان یکی از استانهای کشور با آمار جمعیت تحصیل کرده بالا می تواند در تولید علم در ایران ثمربخش باشد و انتظار ما از مسئولین این استان تولید دانش و تولید علم است و  استان گیلان توانمند در تولید فکر و علم پیشتاز است.»
همچنین در این نشست دکتر ابراهیم چیرانی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزا داسلامی استان گیلان ضمن خیر مقدم به حاضرین، گزارش مبسوطی از فعالیت های واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را ارائه داد.
لازم به ذکر است پس از این نشست دکتر خدابخش و هیات همراه ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، با حضور در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی ، با آرمانهای این شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.