مراسم تقدیر از استادان و کارکنان جانباز دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و سایر اعضاء

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۱ کد خبر : ۴۰۷۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان:ملت ما به یقین مدیون ایثار و فداکاری ایثارگران هستند
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، طی مراسمی از پنج تن از جانبازان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تقدیر شد.
در این مراسم دکتر ابراهیم چیرانی دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز جانباز، گفت: « مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و جانبازان و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند که اگر این ایثارها و جانفشانی ها نبود، کشور و انقلاب از گزند دشمنان در امان نبود .»
وی تاکید کرد: « ملت ما به یقین مدیون ایثار و فداکاری ایثارگران هستند و شما حق بزرگی بر گردن ما دارید، ما  امنیت امروز وهرچه که داریم، از فداکاری و ایثار‌گری شما عزیزان است.»

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین صفوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز در این مراسم بابرشمردن خصوصیات بارز جانبازان ، بیان کرد: « جانبازان با اخلاص و تلاش  خود در هشت سال دفاع مقدس ، عظمتی را آفریدند که ما قادر به جبران آن نخواهیم بود. جانبازان عزیز ما آنقدر مخلص و متواضع هستند که شنیدن خاطرات آنان می تواند برای نسل جوان با حلاوت و لذت بخش باشد.»
وی ادامه داد: « آنان که مظهر گذشت و فداکاری و شهادت طلبی هستند پا به پای شهدای عزیز در این مسیر حرکت کردند و   با این کار نقش بسیار بزرگی را در حفظ نظام اسلامی و انقلاب اسلامی داشتند و انقلاب ما مدیون این مجاهدت ها و جانبازی ها است.»
در پایان این نشست طی مراسمی با اهدای لوح تقدیر از مجاهدت های پنج نفر از استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تقدیر شد.