دیدار و نشست صمیمی نماینده محترم ولی فقیه در استان گیلان با فرماندهان و اعضای شورای بسیج ادارات کل استان گیلان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۰۷۰ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اخبار تصویری

نماینده ولی فقیه در استان گیلان:بسیج از نفوذ عناصر نامطلوب به بدنه جامعه و انقلاب جلوگیری می‌کند
آیت الله رسول فلاحتی:« اگر مسئولان و اعضای یک جامعه، انقلابی عمل کنند جامعه و اعضای آن از آسیب‌ها مصون می‌مانند.»
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، به مناسبت گرامیداشت روز پنجم شعبان سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)،آیت الله رسول فلاحتی با فرماندهان و اعضای شورای بسیج کارکنان ادارات کل استان گیلان در سالن اجتماعات مصلی رشت دیدار کرد.
حجت الاسلام رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در این دیدار ،اظهار کرد:« بسیج شجره طیبه ایست که با دوام بوده و بخش‌های اصلی آن متوجه آخرت است.»

وی با برشمردن برکات بسیج در ابعاد مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و دفاعی کشور گفت:«بسیج تلاش می‌کند تا خود و مردم را سعادتمند کند واز زمانی که بسیج کارمندان تشکیل شد توانست با بررسی مشکلات کارمندان ، پاسخگوی آن باشد.»
 امام جمعه رشت، خودسازی و پالایش درونی را از ماموریت‌های مهم بسیج کارکنان دانست و افزود:« اگر بخواهیم منفور مردم خوب نشویم باید خود را خوب پالایش کنیم.»
 وی تاکید کرد: «بسیج در عرصه دین و دینداری و اخلاق محوری فعال است و بر همین اساس بسیج و بسیجی باید خود، خانواده و سازمان خود را پالایش کند.»
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه بسیجی منتظر مبارزه نمی‌شود بلکه به دنبال پیشگیری است، تصریح کرد:« بسیج و بسیجی اجازه نمی‌دهند کسی وارد سازمان‌های متصل به انقلاب و کشور و جامعه شود که مانع تعالی و رشد سازمان‌ها و جامعه باشد.»

امام جمعه رشت، بسیجی را چشم بینای نظام و سازمان دانست و گفت:«بسیج از نفوذ عناصر نامطلوب به بدنه جامعه و انقلاب جلوگیری می‌کند.»
نماینده ولی فقیه در استان گیلان، وظیفه دوم و مهم بسیج در ادارات را حضور همه جانبه در عرصه‌های مختلف انقلاب دانست و گفت:« بسیجی مشوق افراد برای حضور در عرصه‌های منتسب به انقلاب است و اگر مسئولان و اعضای یک جامعه، انقلابی عمل کنند جامعه و اعضای آن از آسیب‌ها مصون می‌مانند.»
آیت الله فلاحتی در بخشی دیگر از سخنان خود انقلابی بودن و انقلابی ماندن را از مطالبات مهم رهبر معظم انقلاب برشمرد و بیان کرد:«دشمن برای تضعیف انقلاب و رهبر معظم انقلاب در تلاش است و در جامعه‌ای که انقلابی بودن و انقلابی ماندن مهم است، خدمت به مردم، آرمان گرایی و محور بودن ارزش‌ها در راس است.»
نماینده ولی فقیه در گیلان اظهار کرد:« اگر مسئولان و اعضای یک جامعه، انقلابی عمل کنند جامعه و اعضای آن از آسیب‌ها مصون می‌مانند.»