مجله بین المللی مدیریت و توسعه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در فهرست مجلات برتر نمایه شده در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی قرار گرفت

۱۷ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۹ کد : ۴۰۴ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی

هرساله پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی ده نشریه برتر را در هر یک از گروه های تخصصی پزشکی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی و هنر و معماری از میان برترین نشریات علمی پژوهشی کشور انتخاب می نماید که در آخرین لیست منتخبین نام مجله بین المللی مدیریت و توسعه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در میان برترین های گروه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی به چشم می خورد.

نشریات برتر بر اساس سه شاخص تاثیر(IF) چهارساله، دوساله و آنی دسته بندی می شود که مجله IJAMAD دانشگاه بر اساس IF چهارساله در میان برترین مجلات کشور در رتبه سوم و بر اساس IF دوساله در رتبه چهارم قرار گرفت.

معاونت پژوهش و فناوری این موفقیت را به سردبیر، مدیر مسئول، مدیر داخلی، اعضای هیات تحریریه و کلیه دست اندرکاران و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تبریک عرض می نماید.

علاقه مندان می توانند به منظور مشاهده فهرست ۱۰ نشریه برتر هر حوزه و امتیازات اخذ شده به آدرس  (fa.journals.sid.ir/pdf/final/keshavarzi.pdf ) مراجعه نمایند.

لینک خبر