با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه : اعزام ۳۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به اردوی راهیان نور

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۰۰۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
با حضور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه : اعزام ۳۵۰  نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به اردوی راهیان نور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر ابراهیم چیرانی گفت: «دانشجویان آگاه و با بصیرت، گروه کاروان راهیان نور این دانشگاه را تشکیل می‌دهند که برای بازدید از مناطق جنگی و آشنایی با رشادت‌های جوانمردان هشت سال دفاع مقدس راهی سرزمین مردان خدایی می‌شوند.»

وی اضافه کرد: «در این مرحله ۳۵۰ دانشجو شامل  ۱۷۸ خواهر و ۱۷۲ برادر از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به همراه دانشجویان مراکز وابسته (سما واحد رشت) در قالب هشت دستگاه اتوبوس و چند دستگاه سواری به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام می شوند.»

636563823633655779.jpg

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ادامه داد: «این تعداد دانشجوی بسیجی در قالب کاروان راهیان نور به مدت پنج روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید می‌کنند.»

وی اظهار کرد: «هدف از اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان، آشنایی بیشتر نسل سوم انقلاب اسلامی با آرمانهای امام خمینی (ره)، ارزشهای انقلاب اسلامی و تجدید پیمان با رهبر معظم انقلاب و شهدای ایران اسلامی است. همچنین خودسازی و توجه به انجام فرایض از دیگر اهداف این سفر معنوی خواهد بود.»

کاروان زیارتی راهیان سرزمین نور علاوه بر زیارت در جمکران و قم از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس همچون فکه، شلمچه، طلائیه و دژ خرمشهر، نهر خین، معراج شهدای اهواز بازدید خواهند کرد .