همزمان با سراسر کشور:۷۸۲داوطلب آزمون EPT در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با هم به رقابت پرداختند

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۳ کد : ۴۰۰۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

همزمان با سراسر کشور:۷۸۲ داوطلب آزمون EPT در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با هم به رقابت پرداختند
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: « این آزمون روز جمعه همزمان با برگزاری آن در ۸ شهردیگر ، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.»
مجید مشک بید حقیقی افزود: « آزمون زبان انگلیسی EPT دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان دکتری است که قبل از شرکت در آزمون جامع ، حتما بایستی نمره قبولی یا مشروط این آزمون را داشته باشند.»

وی همچنین ادامه داد: « آزمون EPTدر روز جمعه ۱۸ اسفند ماه  ۹۶ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز،کرمانشاه ،کرج و رشت برگزار شد.»
مشک بید حقیقی خاطر نشان کرد: « ۷۸۲ نفر از داوطلبان دکتری در این آزمون شرکت کردند که از این تعداد ۲۷۳ نفر زن و ۵۰۹  مرد هستند.»

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان تصریح کرد:« در حال حاضر بیش از ۷۵۰ دانشجو در مقاطع دکتری در واحدو مراکز این دانشگاه در استان مشغول به تحصیل هستند.»
بر اساس آخرین آمار، بالغ بر۳۵ هزار دانشجو در ۱۵ واحد و مرکز دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تحصیل می کنند.