آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی براساس سوابق تحصیلی از روز چهارشنبه ۹۶/۱۱/۲۵

۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۰:۲۹ کد خبر : ۳۹۴۵ اطلاعیه های دانشگاه
جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، شرکت‌کنندگان در دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.azmoon.net از نتایج خود مطلع شوند.

پذیرفته‌شدگان همه رشته‌ها باید شخصاً در روز چهارشنبه (۲۵ بهمن)، پنج‌شنبه(۲۶ بهمن) و شنبه (۲۸ بهمن) با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به آدرس رشت- فلکه گاز کیلومتر ۳ جاده لاکان مجتمع آموزشی پل تالشان دفتر خدمات اموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان در روز و ساعت مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی پیوسته لازم است اصل دیپلم کامل متوسطه یا اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه و یا اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه، به همراه تصویر آنها و پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز لازم است اصل مدرک کاردانی مورد تایید موسسات آموزش عالی معتبر و یک برگ تصویر آن و یا گواهی اتمام دوره کاردانی مورد تایید موسسات آموزش عالی معتبر و یا اداره کل تربیت معلم وزارت آموزش و پرورش و ریز نمرات دوره کاردانی به منظور معادل‌سازی واحد های درسی به همراه داشته باشند.

همچنین اصل شناسنامه عکس‌دار و دو برگ تصویر از تمام صفحات آن، اصل و یک برگ کپی کارت ملی، ۶ قطعه عکس ۴*۳ تمام‌رخ، اصل و دو برگ تصویر مدرک مشخص‌کننده وضعیت خدمت وظیفه عمومی پذیرفته‌شدگان مرد، تکمیل و ارائه فرم درخواست ثبت‌نام، فرم‌های مربوط به تعهدات و سایر فرم‌هایی که از طرف واحد یا مرکز دانشگاهی در اختیار هر یک از پذیرفته‌شدگان متقاضی ثبت‌نام قرار خواهد گرفت، از مدارک لازم برای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان است.