کسب مدال طلا مسابقات بین المللی اختراعات کشور کروواسی توسط عضو هیات علمی واحد رشت

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۷ کد : ۳۹۳۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در چهل و دومین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات و ابتکارات که در کشور کروواسی برگزار شد، توانست مدال طلا این مسابقات را کسب کند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ،دکترپیمان بیات عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بهمراه خانم ثمین بیات (دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک) توانستند در چهل و دومین دوره مسابقات بین المللی اختراعات که در کشور کروواسی برگزار شد، مدال طلا را بدست آورند.
مجید مشک بید حقیقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران گفت: « این اختراع در زمینه تشخیص پیش هنگام تبدیل یا عدم تبدیل سکته ایسکسمیک به هموراژیک می باشد وبه عنوان بهترین اختراع در زمینه مهندسی پزشکی نیز در این دوره از مسابقات انتخاب شد و از این بابت نیز مورد تشویق قرار گرفت.»

وی افزود: « این مسابقات جزو قدیمی ترین و معتبرترین مسابقات جهانی ثبت اختراعات می باشد و تا کنون چهل و دو دوره از آن (بصورت سالانه) برگزار شده است که در این مسابقات، اختراعاتی از کلیه کشورهای پیشرفته و دانشگاههای معتبر دنیا نیز به مسابقه گذاشته شده بودند که اختراع مبتکر واحد رشت در این دوره به خوبی درخشید.»
مشک بید با توضیح در مورد این نرم افزار ، بیان کرد: « مغز متفکر این تجهیز، یک سامانه نرم افزاری است که یک بخش سخت افزاری را مدیریت می کند و موارد تشخیصی را بر روی تصاویر CT Scan انجام می دهد.»

مدیر روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی استان گیلان خاطر نشان کرد: « پیمان بیات عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  تا کنون ۶ اختراع بین المللی را به ثبت رسانده است که همگی قابلیت تجاری سازی داشته و اغلب نمونه سازی نیز شده اند. همچنین ۱۰ اختراع وی نیز در جریان روند پذیرش نهایی می باشند.»
مشک بید حقیقی تصریح کرد: « قابل ذکر است که در جشنواره بین المللی اختراعات کشور لهستان که در اوایل تابستان امسال برگزار شد نیز این تیم توانستند به مدال نقره جهانی دست یابند.نجات جان حتی یک انسان، هدف این تیم مخترعین ذکر شده است.»