تیم والیبال واحد رشت قهرمان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شد

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۵ کد خبر : ۳۹۲۹ اخبار دانشگاه
تیم والیبال واحد رشت قهرمان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، تیم کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت قهرمان مسابقات استان گیلان شد.
مجید مشک بید حقیقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: « مسابقات والیبال کارکنان و اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واجد صومعه سرا  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
وی ادامه داد: « در این مسابقات تعداد هشت تیم از دانشگاههای آزاد اسلامی واحد رشت ( تیم الف و تیم ب ) ، بندر انزلی، رودبار ، لاهیجان ( الف و ب )، لشت نشاء و صومعه سرا بمدت دو روز با هم به رقابت پرداختند که نتایج زیر بدست آمد.
۱. مقام اول :  تیم ب دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
۲. مقام دوم  :  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار
۳. مقام سوم مشترک :  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تیم الف  و تیم الف دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

اسامی تیم ب دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت:

محمد نصیر پوراشمنان طالمی ، حسین یکتاپور ، حسین خوشکلام ، ارژنگ خوشنود ، مهدی محافظ و یونس پارسایی . سرپرست: فیض الله صدیقی