دومین روز برگزاری طرح « شمیم معرفت » در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۳ کد : ۳۹۲۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دومین روز برگزاری طرح « شمیم معرفت » در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، دومین روز طرح « شمیم معرفت » در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

در حاشیه برگزاری مجموعه برنامه های این طرح در واحد رشت، دکتر تیمور آمار معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با برشمردن اهداف برگزاری طرح «شمیم معرفت » ، گفت: « افزایش مهارت های انسانی و دینی برای ادامه تحصیل دانشجویان از اهداف برگزاری طرح است.»
وی ادامه داد:« دانشجویان باید علاوه بر نخبگی در رشته تحصیلی خود، مهارت های اخلاقی را در طول مدت تحصیل خود بالا ببرند و با معرفت و بصیرتی عمیق به زندگی ادامه دهند.»
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به سرفصل های طرح « شمیم معرفت»، اظهار کرد: « منظومه فکری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری ، بینش انقلابی ، مبانی اندیشه اسلامی و غرب شناسی از موضوعات مورد بحث در طرح شمیم معرفت است.»
آمار تصریح کرد: «در این دوره ۱۲۰ نفر از دانشجویان و فعالین فرهنگی واحد های دانشگاهی استان گیلان حضور داشتند.»
وی اشاره کرد: « در دومین روز از طرح « شمیم معرفت » دانشجویان شرکت کننده در این طرح بر مزار شهدای رشت و مزار میرزا کوچک خان جنگلی  حاضر شده و با قرائت فاتحه یکبار دیگر با آرمانهای این شهیدان تجدید میثاق کردند.»
طرح شمیم معرفت در طی چهار روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار می شود.