دکتر رهایی خبر داد جزییات تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۴ کد : ۳۸۴۰ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دکتر رهایی گفت: براساس تقویم آموزشی سال ۹۶-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم از ۷ تا ۱۲ بهمن ماه انجام می شود.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه طبق تقویم آموزشی دانشگاه، ثبت‌نام و انتخاب واحد برای دانشجویان از ۷ تا ۱۲ بهمن انجام می شود، گفت: تاریخ شروع کلاس ها در نیمسال دوم، ۱۴ بهمن ماه خواهد بود.

وی افزود: زمان حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ ۲۸ بهمن تا ۳ اسفند است و پایان کلاس ها در تاریخ ۲۴ خرداد ۹۷ خواهد بود.

دکتر رهایی درخصوص تاریخ برگزاری امتحانات اظهار داشت: امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۲۷ خرداد تا ۷ تیرماه ۹۷ برگزار می شود.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از مسئولان تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست با اطلاع رسانی موثر به دانشجویان و اساتید زمینه را برای ثیت نام به موقع و شروع کلاس های درس از ۱۴ بهمن ماه ۹۶ فراهم کنند.