اعزام کمک های اهدایی واحد ها و مراکز دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان جهت کمک به زلزله زدگان غرب کشور باحضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و سایرمسئولین این دانشگاه

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۵۸۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

ارسال کمک دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناطق زلزله زده مناطق غربی کشور

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان همگام  با سایر اقشار جامعه و به منظور کمک رسانی به هموطنان زلزله زده غرب کشور، اقدام به ارسال اقلام مورد نیاز زلزله زدگان کردند.

دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول، با تقدیر از نوع دوستی و اعلام آمادگی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان درکمک به هموطنان زلزله زده مناطق غرب کشور اظهار کرد: انتشار خبر کشته و مجروح شدن تعداد بیشماری از هموطنان کشور عزیزمان در زلزله اخیرمناطق غربی کشور ضمن وارد آوردن شوکی بزرگ به همه، ما را در غم و اندوه فرو برد و بلافاصله با فعال شدن کانون های هلال احمر حوزه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان  و به همت جمعی از جوانان علاقه مندان و خیر به ویژه دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان حرکتی بسیار زیبا و خود جوش آغاز شد تا بتواند تسکین دهنده قسمتی از درد آسیب دیدگان زلزله غرب کشور عزیزمان باشد.

وی افزود: با هماهنگی ها و اطلاع رسانی لازم در سطح واحد های دانشگاهی استان گیلان  دانشجویان، کارکنان و استادان واحد های دانشگاهی در سراسر استان اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و اقلام غیر نقدی مانند پتو، البسه گرم، نایلون،آب معدنی، کمک های اولیه ،لوازم تحریر، آذوقه خشک، دارو و ... کردند که پس از هماهنگی های لازم کاروان کمک های اهدایی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مناطق آسیب دیده از زلزله ارسال شد.