پیام تسلیت دکتر ولایتی به خانواده قربانیان زلزله غرب کشور

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۵ کد خبر : ۳۵۶۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
پیام تسلیت دکتر ولایتی به خانواده قربانیان زلزله غرب کشور
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاداسلامی، با انتشار تصویری از حادثه زلزله غرب کشور در صفحه اینستاگرام خود، جان باختن تعدادی از هموطنان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل، با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرام خود در پی وقوع حادثه زلزله در غرب، جان باختن جمعی از هموطنان عزیز را به ملت بزرگ ایران و بازماندگان این حادثه دردناک تسلیت گفت.
متن پیام دکتر ولایتی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وقوع حادثه دردناک و تاسف انگیز زمین لرزه در غرب کشور که منجر به جان باختن و مصدومیت جمعی از هم میهنان عزیز شد، موجب تاثر و اندوه فراوان گردید.
اینجانب ضمن ابراز همدردی و تسلیت به ملت بزرگ ایران به ویژه مردم مصیبت دیده و خانواده ها و بازماندگان آنان، از خداوند متعال صبر آرزومندم و برای مصدومان شفای عاجل مسئلت می نمایم .
بی تردید تمامی دست اندرکاران در بخش های مختلف امداد، نجات، نظامی، انتظامی و... با به کارگیری تمام توان خود می بایست به یاری آسیب دیدگان، مصدومان و همچنین نجات زیر آوار ماندگان بشتابند و امیداریم همه آنانی که در حادثه گرفتار شده اند، در صحت و سلامت قرار گیرند. ان شاالله
علی اکبر ولایتی