اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد

۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۵۲۲ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور دکتر علیرضا امیر تیموری دبیر هیأت امناء ورئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، اعضای هیأت رئیسه و جمع کثیری از دانشجویان ورودی جدید این واحد دانشگاهی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیرضا امیر تیموری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تسلیت ایام عزاداری، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۶۱ به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شد و هم اکنون در رتبه بندی های معتبر بین المللی جزء برترین دانشگاه های کشور است».
وی ادامه داد: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در تمام مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو دارد و بالغ بر ۱۲ هزار دانشجو در این واحد دانشگاهی در حال تحصیل هستند که در مقطع  تحصیلات تکمیلی ۶۶ کد رشته برای مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰ کد رشته برای مقطع دکتری وجود دارد».
امیرتیموری اضافه کرد: «۲۷۰ عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به صورت تمام وقت مشغول به تدریس هستند» .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ، توجه به مقوله پژوهش را خواستار شد و تأکید کرد : «پژوهش یکی از مهم ترین ارکان علم است که این موضوع باید در رأس امور قرار گیرد  ودر این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بستر های لازم را جهت رشد دانشجویان فراهم کرد و آنان می توانند ایده های پژوهشی خود را در مراکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان ارائه کنند تا به ایده هایشان جامه عمل پوشانده شود».
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با برشمردن مطالبات واحد رشت از دانشجویان، تصریح کرد: «فراگیران علم باید با تقویت بنیه علمی ، کلمه دانشجو را به طور دقیق معنا کنند و در جهت عملی کردن این مقوله کوشا باشند».
قابل ذکر است اجرای نمایش دانشجویی- مذهبی و جلسه پرسش و پاسخ از دیگر برنامه های اجرا شده در این اردو بود.