تمدید قرارداد بیمه مازاد درمان کارکنان و اعضای هیات علمی

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۸ کد خبر : ۳۴۹۸ اطلاعیه های دانشگاه

باسمه تعالی

به اطلاع کلیه کارکنان و اساتید محترم رسمی وقراردادی تمام وقت غیر بازنشسته می رساند:بیمه مازاد(تکمیلی) به مدت یکسال دیگر از۹۶/۵/۱ لغایت ۹۷/۴/۳۱با همان شرایط قبل تمدید گردید.
لطفاً در صورت تمایل به عضویت، انصراف یا تغییر صندوق به (عادی/ویژه) همچنین درصورت حذف یکی از اعضاء(مثلا پدر و مادر براثر فوت) یا (فرزند ذکور تا سن ۲۰ سالگی و درصورت اشتغال به تحصیل تا پایان سن ۲۵ وفرزند دختر به دلیل ازدواج) تا تاریخ ۹۶/۷/۲۳ با درخواست کتبی و تکمیل فرم مربوطه به کارگزینی مراجعه فرمایید.
درصورتی که پدر، مادر، همسر و فرزندان(فرزندان ذکور حداکثر تا سن ۲۰ سالگی و درصورت اشتغال به تحصیل تا پایان سن ۲۵ سالگی و فرزندان اناث تا زمان ازدواج) تحت تکفل نباشد مجاز هستند با پرداخت ۲ برابر حق عضویت  به عضویت این صندوق در آیند. لطفا جهت اطلاع بیشتر به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه فرمایید.
تذکر: بازنشستگان شاغل در دانشگاه مشمول استفاده از این طرح نمی باشند.

آیین نامه صندوق تامین هزینه مازاد درمان کارکنان دانشگاه

امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت