دومین روز برگزاری ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۸ کد خبر : ۳۴۳۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دومین روز برگزاری ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
دوره آموزشی معارف دهه ولایت (غدیر) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دوره آموزشی معارف دهه ولایت (غدیر) با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.
درابتدای این جلسه دکتر تیمور آمار معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ضمن تبریک عید غدیر خم و میلاد هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و خیر مقدم به حاضرین جلسه گفت: از جمله مسئولیت های مهم حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، ترویج دین و اخلاق اسلامی است و در این راستای بهره گیری از تمام امکانات و مناسبت های مذهبی ، جهت برپایی محافل و مجالس دینی در اولویت کاری ما قرار دارد.

وی با برشمردن اهداف برگزاری این کارگاه بیان داشت: یکی از اهداف  برگزاری « دوره معارف دهه ولایت »  پاسداشت  و یادآوری وقایع روز ۱۸ ذی الحجه است که نقطه عطفی در تاریخ اسلام محسوب می گردد و الهام بخش معارف دینی در قالب آثار علمی، تاریخی و نشست های تخصصی و فرهنگی است که جلسه امروز نیز با محوریت تبیین واقعه غدیر خم و به منظور دانش افزایی معارف قرآنی و روایی این واقعه برگزار شده است.
دکتر آمار اظهار امیدواری کرد: برگزاری این سلسله از جلسات باعث خواهد شد تا در تقویت باور ولایی آحاد دانشگاهیان تاثیرپذیر باشد.
لازم به ذکر است این دوره آموزشی بمدت هشت ساعت به ارزش نیم واحد درسی با حضور کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار گردید.