دکتر ولایتی: توجه به مسائل فرهنگی و اعتقادی در دانشگاه آزاد اسلامی باید از اولویت ویژه ای برخوردار باشد. دکتر نوریان: لزوم توجه دانشگاه ها به موضوع تزکیه و تعلیم و گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۸ کد خبر : ۳۲۶۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دکتر ولایتی: توجه به مسائل فرهنگی و اعتقادی در دانشگاه آزاد اسلامی باید از اولویت ویژه ای برخوردار باشد. دکتر نوریان: لزوم توجه دانشگاه ها به موضوع تزکیه و تعلیم و گسترش فرهنگ  اسلامی و ایرانی
قسمت هشتم از سری دوم برنامه «مجله دانشگاه» با موضوع مسائل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از شبکه یک سیما پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ‌آزاد اسلامی، در ابتدای این برنامه دکتر ولایتی رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه زمینه های فرهنگی و اعتقادی در دانشگاه آزاد اسلامی باید از اولویت ویژه ای برخوردار باشد، گفت: دانشجویان امانت خانواده ها در دانشگاه هستند از این رو ضرورت دارد از این امانت ها به درستی حراست و مراقبت شود و اگر این امر درست صورت نگیرد نقض غرض می شود.

در ادامه برنامه دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اهمیت تاسیس مراکز علمی در کشور، گفت: در هر نقطه ای از کشور که یک مرکز علمی از کوچک ترین پایه آن یعنی مدرسه تا عالی ترین و رشد یافته ترین پایه یعنی دانشگاه تاسیس شده تاثیرات بسیار مثبتی بر جا گذاشته و نگاه و فرهنگ آن منطقه را تغییر داده است.

وی افزود: خوشبختانه رسالت مهم تاسیس مراکز علمی را دانشگاه آزاد اسلامی نیز بر دوش داشته و توانسته به نحو مطلوب در همه جای کشور به توسعه مراکز علمی بپردازد. ما نمی توانیم منکر توسعه های محلی با حضور دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

نوریان با تاکید بر لزوم توجه دانشگاه ها به موضوع تزکیه و تعلیم و گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی، اظهار داشت: اگر دانشگاه بتواند در درجه نخست آدم سازی و پس از آن عالم سازی را معیار و ملاک خود قرار دهد بدون شک ضایعات و نکات منفی هم به مقدار قابل قبولی کاهش خواهد یافت.

گسترش نظریه پردازی ها در حوزه های دینی و فرهنگی از ضرورت های جامعه است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه گسترش نظریه پردازی ها در حوزه های دینی و فرهنگی از ضرورت های جامعه است، گفت: به منظور تشویق اعضای هیات علمی، پژوهشگران و محققان دانشگاه آزاد اسلامی و کسانی که در زمینه های انتشار مقاله، تدوین کتاب انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه علوم انسانی فعالیت می کنند،از ابتکارات علمی و ویژه در این حوزه حمایت می شود.

نوریان خاطر نشان کرد: اگر دانشگاه بتواند با چابکی و چالاکی و گسترش ارتباطات برون دانشگاهی و دانشجویی در ابعاد ملی و منطقه ای قدم های مثبتی در جهت جامع نگری سیاست های خود بردارد می توان گفت به اهدافش رسیده و این موضوع کاملا در دسترس است.

در این گزارش که به مسائل فرهنگی دانشگاه مرتبط بود، تاکید شد اسناد بالادستی همچون سند دانشگاه، چشم انداز 5 ساله دانشگاه، سند مهندسی فرهنگی و نقشه جامع علمی کشور در نهایت باعث تدوین پیوست فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی شد.

همچنین در این گزارش به طرح های ماندگار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی شامل طرح های کالبدی فرهنگی، طرح های نهادی ساختاری فرهنگی و طرح های رخدادی فرهنگی اشاره شد.