جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان برای مصاحبه

۰۷ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۳ کد : ۳۲۵۴ لینک های سریع

قابل توجه داوطلبان دعوت شده به مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

۱- زمان مصاحبه:  از روز چهارشنبه ۹۶/۰۴/۲۱  لغایت روز شنبه ۹۶/۰۴/۲۴ می باشد که  لازم است داوطلبان محترم طبق زمان بندی انجام شده مخصوص هر رشته تحصیلی که در اطلاعیه شماره ۸ با نام داوطلبین اطلاع رسانی شده است، به دانشگاه مراجعه نماید. شروع مصاحبه های صبح ساعت ۸:۰۰ صبح و مصاحبه های عصر ساعت ۱۴:۰۰ می باشد.

۲- مکان مصاحبه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت واقع در رشت- فلکه گاز-پل تالشان- دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت می باشد. ساختمان محل برگزاری و محدوده زمانی مصاحبه هر رشته در اطلاعیه شماره ۷ اطلاع رسانی شده است.

۳-  مدارک لازم برای انجام مصاحبه:

-          کارت شناسایی  معتبر (اصل شناسنامه و کارت ملی)

-          فرم تکمیل شده مشخصات فردی داوطلب که  بصورت کامل تکمیل شده (فایل و نسخه چاپی آن) (دانلود فرم مشخصات فردی Word...PDF)

-         اصل و تصویر مدارک، سوابق و مستنداتِ آموزشی و پژوهشی و نیز نسخه ای از پایان نامه مقطع ارشد (ذکر شده در فرم مشخصات فردی) که به صورت مناسب دسته بندی شده باشند جهت ارائه به اساتید مصاحبه کننده به منظور بررسی و امتیاز دهی.

-         هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته / گرایش در هر استان فیش واریز هزینه مصاحبه به مبلغ  ۷۰۰۰۰۰   ریال ( هفتاد هزار تومان)  به حساب سیبا شماره   ۰۱۰۵۶۴۵۰۲۰۰۰۳ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید. درصورتی که داوطلب در چند رشته/ گرایش/ استان دعوت به مصاحبه شده باشد لازم است مبلغ  ۷۰۰۰۰۰ ریال (هفتاد هزار تومان) را برای شرکت در مصاحبه هر رشته/ گرایش/ استان به صورت جداگانه واریز و اصل فیش مربوطه را در  زمان حضور جهت مصاحبه ارائه نماید. لازم به ذکر است پرداخت اینترنتی و یا خودپرداز و یا روشهای دیگر مورد قبول نبوده و فقط از طریق بانک اقدام گردد.

** اطلاعات تکمیلی از طریق همین سایت به اطلاع داوطلبین ارجمند خواهد رسید لذا قبل از حضور در جلسه مصاحبه اطلاعیه های صادره را حتما مطالعه نمایید.

** در صورت تداخل روز مصاحبه با استان های دیگر حتما مراتب را با مدارک به دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اطلاع دهید تا امکان مصاحبه در روز دیگری از ایام مصاحبه فراهم آید. در ضمن شماره دبیرخانه ستاد برگزاری مصاحبه های استان گیلان در اطلاعیه های آتی اطلاع رسانی خواهد شد.

داوطلبان گرامی جهت مشاهده اسامی  و زمان مصاحبه بر روی نام هر رشته کیلک نمایید و در فایل اکسل مربوط به هر رشته نام خود را جستجو نمایید.

آب وهواشناسی-اقلیم شناسی

علوم  و مهندسی جنگل- مدیریت جنگل

علوم زمین شناسی پترولوژی

علوم کامپیوتر-محاسبات نرم وهوش مصنوعی