برگزاری آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۸ کد خبر : ۳۱۹۱ اخبار دانشگاه
برگزاری آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: این آزمون روز جمعه همزمان با برگزاری آن در ۱۰ شهر، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.
مجید مشک بید حقیقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آزمون زبان انگلیسی EPT دانشگاه آزاد اسلامی ویژه دانشجویان دکتری است که قبل از شرکت در آزمون جامع ، حتما بایستی نمره قبولی یا مشروط این آزمون را داشته باشند.
وی اظهار داشت: ۲۲۳ نفر از داوطلبان دکتری در این آزمون شرکت کردند که از این تعداد ۸۱ نفر زن و بقیه مرد هستند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان تصریح کرد: بیش از ۷۵۰ دانشجو در مقاطع دکتری در مراکز و واحدهای این دانشگاه در استان مشغول به تحصیل هستند.
بر اساس آخرین آمار، ۴۳ هزار دانشجو در ۱۵ واحد و مرکز دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تحصیل می کنند.