برگزاری مسابقات ورزشی ویژه اساتید بمناسبت گرامیداشت هفته معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۷ کد خبر : ۳۱۵۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بمناسبت گرامیداشت هفته معلم  یکدوره مسابقات مختلف ورزشی ویژه اساتید به همت اداره کل ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  در مجموعه ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
شهرام غلامرضایی مدیر کل ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ضمن تبریک اعیاد شعبان و گرامیداشت هفته مقام شامخ معلم گفت: اداره کل ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بمناسبت گرامیداشت هفته معلم  اقدام به برگزاری یکدوره مسابقات مختلف ورزشی در رشته های تنیس روی میز و دارت ویژه اساتید برادر و  در رشته های تنیس روی میز و دارت ویژه اساتید خواهر برگزار شد. همچنین در همین راستا یکدوره مسابقات فوتسال ویژه اساتید برادر در سالن ورزشی مجتمع امام خمینی (ره ) واحد رشت برگزار شد که تیم اساتید مرکز لشت نشاء به قهرمانی رسید .
وی ادامه داد: در پایان این مسابقات به مقام های برتر هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.