نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی : اعضای هیأت علمی نقش بسیار حساسی درفضای آسیب پذیردانشگاهها دارند.

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۵ کد خبر : ۳۱۵۳ اخبار تصویری
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی : اعضای هیأت علمی نقش بسیار حساسی درفضای  آسیب پذیردانشگاهها دارند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی افتخاری نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی در شانزدهمین جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان که با حضور دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و رؤسای واحد های دانشگاهی و رؤسای شوراهای تخصصی این دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت برگزار شد، ضمن تبریک ایام مبارک ماه شعبان و روز ولادت منجی عالم بشریت و خیرمقدم به حضور روسای واحد های دانشگاهی استان گیلان در شهر تاریخی فومن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک مکان ویژه و ظریفی است که برخوردهای ناآشنا با این مولود انقلاب می تواند آسیب زا باشد و پیامد های منفی داشته باشد.

وی با شاره به بیانات حضرت امام (ره) در خصوص دانشگاه اظهار داشت:  امام راحل در بیانات خود  مسائل دانشگاه را به عنوان مسائل طراز اول جامعه می داند که نشاندهنده توجه ویژه امام خمینی (ره)  به اعتلای هرچه بیشتر این جایگاه و حساسیت ایشان به این نهاد است.
 نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی وجود دانشگاهها را باعث ترقی در تحولات هر جامعه دانست و خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم در تحولات اقتصادی، فرهنگی ، صنعتی ، کشاورزی ، پزشکی و در کل هر تحولی رشد داشته باشیم باید به نقش مهم دانشگاهها توجه کرد.
حجت الاسلام افتخاری وظایف اساتید دانشگاه را بسیار حساس خواند و تاکید کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاهها نقش بسیار حساسی در فضای آسیب پذیر دانشگاه دارند. دروس معارف اسلامی هنوز در دانشگاهها دارای جاذبه بسیار زیادی هستند که دانشجویان با علاقه  مجذوب این دروس شده اند و ما باید از افرادی متخصص و مجرب جهت دراختیار قرار دادن این معارف برای تاثیرپذیری بیشتر در جوانان استفاده کنیم.
وی با برشمردن نقاط حساس کارکرد ها در دانشگاه افزود: در آموزش و پژوهش که به عنوان اولین کارکرد ما در متحول کردن دانشگاهها محسوب می شود، باید این علم در اختیار کسانی قرار بگیرد که بی توجه به آن نباشند و  این آموخته ها در اختیار آنان قرار گیرد.
این مقام مسئول مقلد بودن را دومین کارکرد در دانشگاهها بیان کرد و اذعان داشت: آنچه که در جامعه مشاهده می گردد، تراوش آن از دانشگاههاست  و دانشگاهها به عنوان سومین کارکرد  نقطه برهم زننده ایستایی هستند و باید روز به روز پیشرفت ها ایجاد گردد تا جامعه از حالت سکون خارج شود.
حجت الاسلام افتخاری حضور دانشجویان را در انتخابات خواستار شد و تاکید کرد: در ایام انتخابات در دانشگاهها باید فضایی ایجاد گردد تا دانشجویان بتوانند به راحتی حرف زده و از حریم خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از حمایت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان  در جهت ارتقای هر چه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت در این شهرستان از سال 1383 تاسیس و فاقد ساختمان دانشگاهی مناسب است و باید ضمن همدلی و همکاری در جهت اتمام ساختمان نیمه تمام این مجموعه دانشگاهی با توجه به نیاز مردم منطقه به رشته های کاربردی آن و وجود پتانسیل ها و ظرفیت های بسیار زیاد بومی منطقه  اقدام کرد.
در پایان هر یک از حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.