در پیام‌های جداگانه تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان به دکتر کلانتری، موسی‌خانی، منادی و تروهید

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۷ کد خبر : ۳۱۱۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان انتصاب حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت.

در پیام تبریک دکتر علیرضا امیرتیموری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر ابراهیم کلانتری

با سلام و تحیات

انتصاب شایسته حضرت عالی به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک عرض نموده، توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان انتصاب دکتر مرتضی موسی خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را نیز تبریک گفت.

جناب آقای دکتر مرتضی موسی خانی

با سلام و تحیات

انتصاب شایسته حضرت عالی به سمت سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک عرض نموده، توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

امیرتیموری انتصاب دکتر علیرضا منادی را هم به سمت معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

جناب آقای دکتر علیرضا منادی

با سلام و تحیات

انتصاب شایسته حضرت عالی به سمت معاون امور مجلس دانشگاه ازاد اسلامی را تبریک عرض نموده، توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

در پیام تبریک دکتر علیرضا امیرتیموری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

جناب آقای دکتر سید علی اصغر تروهید

با سلام و تحیات

انتصاب شایسته حضرت عالی به سمت مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک عرض نموده، توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

خدا یارتان باد

علیرضا امیرتیموری