رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان: آزمون EPT برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار خواهد شد.

۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۶ کد خبر : ۳۰۴۵ اخبار تصویری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان:
آزمون EPT برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار خواهد شد.
دکتر علیرضا امیرتیموری دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه ازاد اسلامی استان گیلان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در خصوص برگزاری آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، اظهار کرد: آزمون EPT (English Proficiency Test  ) که آزمونی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی، ویژه داوطلبان مقاطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است و توسط همین دانشگاه به منظور سنجش سطح زبان عمومی متقاضیان آن برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار می گردد.  تمامی دانشجویان دکتری این دانشگاه در صورت دارا نبودن مدرک بین المللی زبان انگلیسی با نمره تعیین شده توسط دانشگاه ، موظف به شرکت در آزمون EPT و کسب حداقل نمره قبولی در آن هستند.
وی افزود: ثبت نام آزمون EPT دوره فروردین ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۲:۳۰  روز دوشنبه مورخ ۱۴ فروردین ماه سال جاری آغاز و تا روز جمعه مورخ ۹۶/۰۱/۱۸ ساعت ۲۴:۰۰ ادامه داشت.
دکتر امیرتیموری ادامه داد: این آزمون در روز جمعه مورخ ۹۶/۰۱/۲۵ برای اولین بار به طور همزمان علاوه بر واحد رشت، در نه شهر تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان ، اهواز ، کرمان ، آمل ، کرمانشاه و ساری نیز برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خاطر نشان کرد: دانشجویانی که در شعبه‌های خارج از کشور دانشگاه آزاد اسلامی نیر در حال تحصیل هستند می‌توانند در آزمون شرکت نمایند.
دکتر امیرتیموری با اشاره به منابع این آزمون بیان داشت: سوالات این آزمون از منابع - Longman Preparation for the TOEFL (The Paper – based)، Barron’s Essential Words for TOEFL ، ۱۱۰۰ Words You Need to Know ، ۵۰۴ Essential Words،TOEFL Reading Flash (۲۰۰۱ خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تصریح کرد: این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با تعداد ۲۷۸ نفر داوطلب که شامل ۹۳ داوطلب زن و ۱۸۵ داوطلب مرد خواهد بود در حوزه دانشکده علوم پزشکی و دانشکده علوم پایه واحد رشت واقع در رشت، میدان گاز ، بلوار لاکان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار خواهد شد.