اطلاعیه مهم: قابل توجه دانشجویان گرامی نکات ضروری امتحانات

۱۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۸ کد خبر : ۲۷۹۲ اطلاعیه های دانشگاه اخبار و اطلاعیه های آموزشی

با سمه تعالی

ضمن عرض خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای دانشجویان ارجمند،  با توجه به شروع امتحانات نیمسال اول ۹۶-۹۵  توجه دانشجویان ارجمند را به نکات زیر جلب می نماییم:

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند کارت ورود به جلسه‌ی امتحانات نیمسال اول ۹۶-۹۵ به صورت اینترنتی از۹۵/۱۰/۱۰ از طریق سامانه‌ی اینترنتی آموزش قابل دریافت می باشد. باتوجه به الزامی بودن همراه داشتن کارت درهنگام امتحان ضروری است دانشجویان جهت دریافت کارت امتحان موارد ذیل را رعایت نمایند:

الف) کلیه‌ی دانشجویانی که درهنگام ثبت نام یا انتخاب واحد در شروع نیمسال، تعهداتی مبنی بر ارائه مدرک یا رفع نواقص پرونده داده‌اند می بایست قبل از دریافت کارت امتحانی نسبت به انجام تعهدات خود عمل نمایند.

ب) دانشجویانی که بدهی مالی دارند به دلیل قفل مالی امکان دریافت کارت ورود به جلسه را نخواهند داشت. لذا به دانشجویان ارجمند توصیه می‌شود حتماً نسبت به تسویه حساب و تعیین تکلیف بدهی‌های خود اقدام فرمایند.

ج) امتحانات در چهار نوبت صبح ساعات ۸/۰۰ و ۱۰/۳۰و عصر ساعات ۱۴/۰۰و ۱۶/۳۰ برگزار می‌گردد. از آنجایی‌که در فصل زمستان به سر می بریم و احتمال ریزش برف و باران در این ایام زیاد است، دانشجویان ارجمند به نحوی برنامه‌ریزی نمایندکه حتماً نیم ساعت قبل از شروع امتحان در سالن جلسه حضور به هم رسانند. با توجه به شروع امتحانات راس ساعت برنامه‌ریزی شده، دانشجویانی که با تاخیر از ساعت مقرر برسند اجازه شرکت در امتحانات را نخواهند داشت. لذا تقاضا می‌شود که حتماً ضمن در نظر گرفتن وقایع غیر قابل انتظار زودتر از ساعت مقرر در دانشگاه حضور به هم رسانید.

د) هر گونه اطلاع‌رسانی در مواقع اضطراری توسط معاونت آموزشی دانشگاه و از طریق سایت دانشگاه به آدرس www.iaurasht.ac.ir صورت می گیرد لذا به دانشجویان ارجمند پیشنهاد می‌گردد حتماً روزانه اطلاعیه های روی سایت دانشگاه را  مطالعه نمایند.

ه) دانشجویان پس از شروع امتحان و قبل از کنترل عکس و امضای صورتجلسه امتحان اجازه تحویل برگه و خروج از سالن جلسه را نخواهد داشت.

و) عدم حضور دانشجویان ارجمند در جلسه امتحان درس یا دروس نیمسال به منزله حذف درس مذکور می باشد.

ز) پس از توزیع و رویت سوالات، ترک سالن امتحان قبل یا بعد از امضای صورتجلسه به منزله‌ی حضور در جلسه امتحان بوده و الزاماً دانشجو می‌بایست به سوالات پاسخ دهد و در صورت خروج از جلسه قبل از امضای صورتجلسه، مقررات کمیته انضباطی در مورد ایشان اجرا خواهد شد.

ح) رعایت نکات اخلاقی و انضباطی در جلسه‌‌ی امتحان ضروری است و برای این منظور دانشجویان ارجمند به نکاتی که توسط مراقبین و برگزارکنندگان امتحان بیان می‌شود دقت فرمایند.

ط) هرگونه همراه داشتن موبایل روشن، هندزفری، کتاب، جزوه یا یاداشت خارج از محدوده امتحان، نوشتن یا اثر انداختن روی کارت امتحانی، صحبت در جلسه امتحان و... تخلف محسوب شده و برگه دانشجوی متخلف بدون ارجاع برگه امتحانی به استاد، جهت بررسی به کمیته‌ی انضباطی دانشگاه ارسال می‌گردد و در صورت احراز تقلب رای کمیته به صورت نمره‌ی ۰/۲۵ و درج در پرونده دانشجو خواهد بود. لذا خواهشمند است نکات لازم رعایت گردد.

ی) پس از اعلام نمرات، دانشجویان می‌توانند تقاضای تجدید نظر خود را به صورت اینترنتی و حداکثر تا ۷ روز پس از دریافت نمره ثبت نمایند تا توسط استاد درس مورد بررسی قرار گیرد.

مجدداً به دانشجویان ارجمند توصیه می‌گردد که جهت برگزاری منظم امتحانات نکات فوق رعایت گردد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه