برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور رئیس و استادان دانشکده مدیریت واحد رشت

۰۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۴ کد : ۲ اخبار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دوازدهمین جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور رئیس ، معاون ، مدیران آموزشی و اعضای هیأت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر مهرداد گودرزوند چگینی، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، ضمن تشکر از هیأت رئیسه دانشگاه در خصوص برگزاری این جلسه، گزارش مبسوطی از روند فعالیت های این دانشکده را ارائه کرد.

دکتر علیرضا امیرتیموری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، نیز ضمن تبریک و گرامیداشت فرارسیدن ماه بهمن و تشکر از حضور مدیران و اعضای هیأت علمی گروه مدیریت و حسابداری واحد رشت، با اشاره به مطالبه گری مقام معظم رهبری در زمینه پژوهش گفت:  یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری به ویژه در این برهه از زمان به آن تاکید فراوان داشته‌اند، بحث مطالبه‌گری از مجموعه فرهیخته دانشگاهی در مقوله پژوهش و تولید علم است که باید سهم خود را به طور کامل در آن ایفا کنند.

وی، با بیان اینکه پروژه‌های هدفمند مورد حمایت دانشگاه قرار می‌گیرند، اظهار داشت:. دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت این آمادگی را دارد ضمن نیازسنجی اولویت های پژوهشی استان گیلان، تحقیقات و پایان نامه های پژوهشی خود را بسوی رفع مشکلات استانی سوق داده تا بودجه های پژوهشی استان هدفمند شوند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با بیان اینکه در بودجه امسال 16 درصد تامین اعتبار از محل درآمدهای غیر از شهریه دانشجویی دیده شد، گفت: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بر این است که این میزان از محل شرکت های دانش بنیان تامین شود وآئین نامه تشکیل شرکت‌های دانش بنیان بر روی سایت دانشگاه موجود است و ما باید با کاربردی کردن پژوهش ها ، تعداد و کیفیت شرکت های دانش بنیان  را افزایش دهیم و با جدیت در حال پیگیری آن هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه 53 درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند، افزود: در کل کشور جمعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی رو به افزایش و دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی در حال کاهش است و ما باید در زمینه ارتقاء هرم هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تلاش کنیم .

وی از اعضای هیأت علمی دانشگاه خواست تا با هدفمند سازی پایان نامه های دانشجویی در جهت تبدیل علم به ثروت و رفع مشکلات استان، ضمن نیاز سنجی این مشکلات کوشا باشند.

در پایان هر یک از حاضرین در سالن نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.