برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در روز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س): دیدار دکتر دوستار با همکاران خانم در روز زن و مادر و اهداء شاخه گل

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۰۴۳۰ اخبار تصویری اخبار روابط عمومی

دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اهداء یک شاخه گل رُز، روز زن و گرامیداشت مقام مادر را به بانوان همکار تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر محمد دوستار با حضور در دفتر کار همکاران خانم شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحدرشت، ولادت کوثر آل طه حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن را به ایشان تبریک گفت.

دکتر دوستار ضمن اهداء یک شاخه گل رُز به همکاران خانم، این روز بزرگ را تبریک وتهنیت گفت واز درگاه خداوند متعال آرزو نمود تا همه همکاران با تاسی از آن بانوی بزرگ اسلام،رفتار ومنش ایشان را در جامعه وخانواده الگو قرار دهند.

در این دیدار معاونین و روسای دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و سرکار خانم دکتر زیبا کاظمیان " مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان " نیز حضور داشتند.