اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۰۴۰۱ اخبار تصویری

«قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان نیمسال دوم  ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت»

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم خدمت شما عزیزان موارد ذیل جهت تسهیل در روند ثبت نام و تشکیل پرونده اعلام می گردد:

مرحله اول: پذیرفته شدگان جدید کلیه مقاطع تحصیلی ابتدا باید نسبت به اطلاعات و بارگذاری تصویر مدارک خود در سامانه آموزشیار به نشانی edu.iau.ac.ir و تکمیل فرم های اولیه در آن سامانه اقدام نمایند.

مرحله دوم: پذیرفته شدگان پس از بارگذاری مدارک در سامانه آموزشیار، می توانند به صورت حضوری به دفتر خدمات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت جهت تشکیل پرونده مراجعه نمایند.

مدارک لازم:

1– مدارک تحصیلی مورد قبول که بایستی دانشجویان گرامی در هنگام تشکیل پرونده به همراه داشته باشند:

الف – پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته:

-اصل مدرک دیپلم در یکی از شاخه های فنی و حرفه ای یا کاردانش متناسب با رشته قبولی، اصل دیپلم دوره دوم متوسطه (3 -3- 6) و یا دیپلم فنی و حرفه ای چهار ساله (نظام قدیم) به همراه دو سری تصویر آنها.

ب – پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته:

-اصل مدرک کاردانی (اعم از پیوسته یا ناپیوسته) به همراه دو سری تصویر آن.

ج – پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته:

-اصل دیپلم دوره دوم متوسطه (3-3-6) و یا دیپلم + پیش دانشگاهی یا دیپلم 4 ساله نظری یا دیپلم نظام قدیم خود را به همراه دو سری از تصویر آنها و یا اصل مدرک کاردانی (پیوسته یا ناپیوسته) به همراه دیپلم سه ساله نظری یا فنی حرفه ای خود را به همراه داشته باشند.

د- پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد:

-اصل مدرک کارشناسی (اعم از پیوسته یا ناپیوسته) به همراه دو سری تصویر آن.

تذکر: چنانچه پذیرفته شده اصل مدرک تحصیلی خود را در اختیار نداشته باشد، ولی تصویر آن یا گواهی معتبر پایان دوره را ارائه کند، باید متعهد گردد اصل مدرک را قبل از پایان نیمسال دوم به دانشگاه تحویل دهد.

2- تصویر کلیه صفحات شناسنامه دو سری.

3- تصویر کارت ملی پشت و رو دو برگ.

4– شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ که اخیراً تهیه و مشخصات پذیرفته شده در پشت آنها نوشته شده باشد.

5- تصویر مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص نماید.

6– تکمیل کلیه  فرم های ثبت نام، فرم های مربوط به تعهدات و سایر فرم هایی که در سامانه آموزشیار وجود دارد.

7- مشمولان دیپلمه ای که با استفاده از تعهدات خدمتی وزارتخانه ها و سازمان های دولتی از خدمت دوره ضرورت معاف می باشند و معافیت آنان پس از انجام تعهد مقرر صادر می گردد، باید موافقت نامه رسمی از وزارتخانه یا سازمان متبوع (چنانچه لطمه ای به انجام تعهدات وارد نشود) را ارسال نمایند.

افرادی که به عنوان سرباز معلم مشغول خدمت وظیفه عمومی هستند برای ثبت نام لازم است با مجوز عمومی از خدمت ترخیص گردند.

8- شاغلین نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران بایستی گواهی موافقت و معرفی سازمان مربوطه را به همراه داشته باشند.

9- پذیرفته شدگان مشمول (برادران)که فاقد مدارک بند 5 تا 8 می باشند، به اداره مشمولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه نمایند.

10- درخواست تأییدیه تحصیلی : (مخصوص پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته)

متقاضیان تأییدیه تحصیلی، با کلیک روی لینک زیر و درج مشخصات فردی و مشخصات مدرک تحصیلی خود از منطقه آموزش و پرورش صادر کننده مدرک، می توانند برای دانشگاه تقاضای استعلام مدرک تحصیلی نمایند:

تماس با ما:

شماره مستقیم ستاد ثبت نام     33447897  -013