چهل و پنجمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چهل و پنجمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

سه شنبه مورخ 1400/10/07

سالن جلسات مرکز رشد

در این جلسه تعداد سه ایده جدید با عناوین زیرکه مراحل داوری اولیه فنی و اقتصادی را طی نموده بودند جهت استقرار در مرکز و برخورداری از حمایت های مادی و معنوی مرکز رشد و پارک علم و فناوری گیلان مورد بررسی قرار گرفتند.

• ایده "ساخت دستگاه ترکیبی پالس اکسی متر و ECG " توسط صاحب ایده ارائه شد و پس از بحث و تبادل نظر با استقرار به صورت هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اخذ حمایت مالی به میزان دویست میلیون ریال موافقت شد.
  • ایده "طراحی و ساخت جرثقیل سه­ تیکه با کشنده بال اسکرو" توسط صاحب ایده ارائه شد و پس از بحث و تبادل نظر با استقرار به صورت هسته فناور در مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و زیر نظر مرکز رشد واحد رشت با اخذ حمایت مالی به میزان دویست و بیست و پنج میلیون ریال موافقت شد.
  •  ایده "طراحی پیست آفرود سنجش سیستم تعلیق خودروهای سوختی مینیاتوری ایده" توسط صاحب ایده ارائه شد و پس از بحث و تبادل نظر با استقرار به صورت هسته فناور در مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و زیر نظر مرکز رشد واحد رشت با اخذ حمایت مالی به میزان دویست و بیست و پنج میلیون ریال موافقت شد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اعلام نمود که در همین راستا مقرر شده است برای هر ایده علاوه بر  حمایت مالی مصوب، حمایت ­های معنوی شامل فضای استقرار و خدمات جانبی و..... از سوی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و مرکز رشد اقماری واحد بندرانزلی انجام پذیرد.

همچنین در این جلسه خاتمه فعالیت هسته ­ها و واحدهای فناوری که از حمایت مرکز رشد برخوردار شده بودند مطرح و با خاتمه فعالیت آنان موافقت به عمل آمد.