نشست ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان

۰۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۶ کد : ۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، درهفتمین جلسه اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، بودجه سال 1394 دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، با رأی قاطع اکثریت اعضای حاضر ، به تصویب رسید .

این جلسه که به ریاست دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر نجفی استاندار گیلان در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاداسلامی با اشاره به عدم وابستگی این نهاد آموزشی به بودجه عمومی کشور، تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی غیر دولتی می بایست شاخصه های موسسات خصوصی یعنی چابکی را داشته باشد.

وی با اشاره به 47 هزار کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این میزان کارمند در چنین نهادی به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: متاسفانه در سالهای گذشته نگاه به این نهاد آموزشی نگاه اشتغالزایی بوده است و بسیاری یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی را اشتغالزایی تعریف می کردند که نتیجه حاکمیت آن نگاه استخدام 47 هزار کارمند در این  دانشگاه است.

وی با اشاره به خروج بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از زیان ده بودند افزود: خوشبختانه در سال جاری در جریان تجمیع واحدها و توسعه تحصیلات تکمیلی بسیاری از واحدهای زیان ده وضعیت مناسبی پیدا کردند و به طور حتم این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.

دکتر حمید میرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به موفقیت های  دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه ورزش قهرمانی نیز گفت: خوشبختانه با پیوستن دکتر دادگان به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی تحولات چشمگیری در عرصه ورزش قهرمانی ایجاد شده است که کسب 51 مدال طلا از 57 مدال بازی های آسیایی از سوی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی از جمله این تحولات است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به اقدامات این دانشگاه برای ازدواج دانشجویان نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات مناسبی برای کمک به تسهیل دانشجویان در یک سال گذشته انجام داده است که از جمله آنها تخصیص وام 10 میلیونی ازدواج به دانشجویان و همچنین کمک برای تهیه جهزیه با همکاری موسسات مالی و بخش تولیدی کشور است.

لازم به ذکر است در این جلسه دکتر علیرضا امیرتیموری ، دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان،گزارش کاملی از بودجه سال 1394 دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را ارائه کرد و با رای اعضای هیأت امنای استان اگیلان بودجه این استان با اعمال اصلاحاتی به تصویب رسید این بودجه در زمینه درآمد و هزینه با رقم 170 میلیارد تومان و از حیث منابع و مصارف 332 میلیارد تومان مورد تایید اعضای هیات امنای استان گیلان قرار گرفت.

در بودجه سال آینده استان 15 درصد برای فعالیت های پژوهشی در نظر گرفته شده است که از این میزان 5 درصد از منابع شهریه، 5 درصد فعالیت های اقتصادی دانش بینان و 5 درصد نیز از مازاد درآمد مصوب سال 94 پیش بینی شده است.

همچین بودجه های فرهنگی ورزشی رفاهی دانشجویان نیز و بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری دانش بینان نیز در چارچوب سیاست های دانشگاه منظور و به تصویب رسید.

در رابطه با حقوق و دستمزد کارکنان و اعضای هیات های علمی استان گیلان نیز سیاست های ابلاغی سازمان مرکزی به تایید و تصویب اعضای هیات امنای استان گیلان رسید.

همچنین برنامه اصلاحی استان برای سال 94 با رویکرد کیفی سازی جذب هیات های علمی توسعه شرکت های دانش بنیان طرح های فرهنگی ماندگار جذب منابع 16 درصد از خارج شهریه 84 درصد از منابع شهریه ای مبتنی بر ارتقای جایگاه واحدهای دانشگاهی استان با اصلاحاتی به تصویب رسید.

در این جلسه مقرر شد اصلاحات بودجه و برنامه در کمیسیون دائمی هیات امنای استان مطرح و در جهت تایید به معاونت برنامه ریزی سازمان ارجاع داده شود.

از دیگر مصوبات جلسه روز گذشته باید به انتخاب حسابرس هیات امنای استان گیلان و نمودار سازمانی واحدهای استان و دائمی شدن اعضای کمیسیون دائمی این استان اشاره کرد.

در پایان نشست نیز تفاهم نامه همکاری میان دکتر حمید میرزاده و دکتر نجفی استان دار استان گیلان برای اجرای طرح امحا زباله از طریق تکنولوژی پلاسما در استان گیلان به امضا رسید.